Team
  Home

All Track vzw
Heulestraat 42
8560 Gullegem - Belgium
Tel.: +32 (0)56 416960
E-mail:
 
 


16-03-2008 Italian Baja Dag 3

Door de hevige regen konden Joost en Marc tijdens de eerste special van de dag de scherpe tijden van gisteren niet evenaren.

De condities waren voor iedereen gelijk en ondanks de barre weersomstandigheden hebben ze er toch nog een fijne 15de tijd algemeen uitgeperst. 

De tweede en tevens laatste special van de dag verliep iets minder vlot dan verwacht.  Door falende schokdempers achteraan moest er gas gelost worden.  Toch nog een 21ste tijd gereden.

 

Indien we de 2:30 straftijd + de 20 minuten extra van de proloog en de verloren tijd van gisteren (15’) aftrekken van de totale tijd dan zouden Joost en Marc de 11de plaats behaald hebben.  Jammer genoeg komen we niet ver met zulke veronderstellingen.  

 

Positief is dat de Nemesis eindelijk getest is onder competitieomstandigheden en dat er bepaalde mankementen naar boven gekomen zijn.  Dat er verdere evoluties op de wagen noodzakelijk zijn om hem competitiever te maken is duidelijk.  Een sequentiële versnellingsbak staat met stip op het verlanglijstje.

 

De volgende wedstrijd van het team is de Optic 2000 Tunesia Rally die doorgaat van 23 april tot 3 mei.  Tot dan.

 

 


 
Terug naar vorige pagina