Team
  Home

All Track vzw
Heulestraat 42
8560 Gullegem - Belgium
Tel.: +32 (0)56 416960
E-mail:
 
 


21-04-2008 Tunesia Rally 2008 Klaar voor een nieuwe uitdaging

Na de teleurstelling van formaat, die de afgelasting van de Dakar 2008 toch wel was, begint de spanning bij het Bostik Off-road Team stilletjes aan te stijgen. Vanaf 23 april neemt het team deel aan de rally van Tunesië.

 

De pers jongens zijn er deze keer niet bij.  Het zal dus waarschijnlijk wat moeilijker zijn om informatie los te krijgen over de prestaties van het team maar we doen ons best.

 

Joost en Marc gaan terug op pad met de Bowler Nemesis.

Na de Baja Italia werd de Bowler grondig gereviseerd door Didier. Vorige week waren Didier en de Nemesis bij Bowler om er enkele afstellingen te verfijnen. Hij werd 5cm verhoogd en kreeg een nieuwe (conventionele) versnellingsbak. De sequentiële bak die op het verlanglijstje stond is nog niet beschikbaar.

 

Steven Vyncke, die gedurende vele Dakars getrouw het stuur van de assistentievrachtwagen hanteerde, vinden we deze keer terug in de wedstrijdvrachtwagen. Naast Steven vinden we uiteraard Jan Govaere en Didier Espeel  terug. Deze solide ploeg zorgt ervoor dat Joost en Marc op de piste geholpen worden indien dit nodig zou zijn.

 

Mario Gherardyn neemt de plaats in van Steven aan het stuur van de assistentievrachtwagen. Mario wordt bijgestaan door Ben Deleye en Egfried Depoorter. Dit team heeft uiteraard ook vele jaren ervaring.

 

Morgen, dinsdag, vertrekt het team naar Marseille.

Woensdag heeft daar de technische controle en de proloog plaats.

Vrijdag wordt de karavaan ontscheept in de haven van Tunis en is er een korte special van 25km.  Het echte werk begint op zaterdag.


 
Terug naar vorige pagina