Team
  Home

All Track vzw
Heulestraat 42
8560 Gullegem - Belgium
Tel.: +32 (0)56 416960
E-mail:
 
 


29-04-2008 Tunesia Rally 2008 Rit 5 Idri - Idri

Eerst informatie over gisteren. Joost brak de servopomp van de directie, het stuurhuis + moest de distributieriem vervangen worden. Vandaar het tijdsverlies om dat alles gerepareerd te krijgen op de piste.  Ook de 303 had terug het luchtdarmprobleem. Verschillende trucks reden zich vast in een chott tussen CP2 en de finish. Als gevolg werd de wedstrijd na CP2 geneutraliseerd (alleen voor de trucks). (Ik vroeg me al af hoe het kwam dat de truck er maar 5 uur over gedaan had en Joost meer den 10 uur nodig had.)   Toen het probleem met de luchtdarm zich voordeed moet er een terugslag geweest zijn in het stuur en bezeerde Jan zich aan de pols.

 

Deze morgen was het probleem met Jan zijn pols nog niet opgelost.  Na een testritje deze morgen ondervond Jan nog te veel hinder van zijn blessure en werd beslist om niet te starten.

Daarop besliste ook Joost om niet te starten daar de Bowler nog niet betrouwbaar genoeg is om zonder assistentie op de piste de duinen in te gaan.

 

Zowel Joost als Jan hebben gepointeerd aan de start en aan de finish.  De finish voor de trucks lag net zoals gisteren aan CP2. Zo blijven beiden in koers maar met een pak straftijd als gevolg.(36 uur straftijd!)

 

Hopelijk gaat het morgen beter.

Is het jullie trouwens nog niet opgevallen dat de persjongens zeer aktief zijn op het gastenboek?  Ofwel onder hun eigen naam of met een pseudoniem.  Straks begint Nicole zich er ook mee te bemoeien (voor de insiders).

13:00  Joost staat terug in het service park. De truck is op weg richting CP2 (de kortste weg en dus niet langs de start)

12:00 Het ziet er niet goed uit.  Blijkbaar zijn Joost en Marc kort na de start gestopt en na een tijdje teruggekeerd.  Eens bij de 303 hebben beiden de korste weg genomen naar de finish.  Waarschijnlijk zullen Joost en Marc pointeren en nemen ze een maximale straftijd voor het missen van de controlepunten.  De truck lijkt terug op weg naar de start.


 
Terug naar vorige pagina