Team
  Home

All Track vzw
Heulestraat 42
8560 Gullegem - Belgium
Tel.: +32 (0)56 416960
E-mail:
 
 


03-01-2012 London to Cape Town Rally Verslag 4 van onze man in de koers, René

Goede nacht,

Het was een behoorlijke lange dag vandaag. Deze morgen zijn we laat vertrokken voor 800 km waarvan 50 tegen de tijd. Joost zet zijn misstap redelijk recht en verbetert zijn plaats in het algemeen classement van 15 naar 11. De wegen naar Firenze waren glad door ijswater op de weg en de juiste bandenkeuze was erg belangrijk.

De etappe spéciale werd gereden in de bergen. De Porsche rijdt op half sneeuw- en half modderbanden en maakte de auto als een zeepkist. Dat maakt de opgave niet gemakkelijk en gaat de rechtervoet van het gaspedaal. Maar denk niet dat dit een tempo is van een oud moedertje (nvdr Jacques een metegangetje ...)

De toyboys rijden voor wat ze waard zijn en in het classement springt de Hilux met nr 46 van de 21ste naar de 12de plaats. Ik zal over mijn stuurvaardigheden niet veel vertellen want onze jongens lezen deze artikels mee - en we moeten straks een ganse dag samen op de boot zitten. Dus neen - de teamorders zijn niet veranderd - we blijven voor de Porsche rijden ...

We zijn slechts na 21 uur binnengekomen deze avond en moesten snel nog iets eten - vandaar het late verslag.

Morgen moeten we vroeg uit de veren (5 uur) want onze verbinding begint om 6 uur. Om 8 uur vertrekt de eerste etappe spéciale met daarna een verbinding naar Ancona (Italië) waar we een ferry nemen in de namiddag die ons donderdagmorgen afzet op Griekse bodem. Ik probeer morgen nog iets op het web te krijgen - als het schip met de moderne technieken van WIFI is uitgerust. Anders wordt het donderdagavond.

Met ons gaat het echt goed. Egfried zit aan de Rennies en Motilium, Joost aan de Touristil, Francis neemt een stuk of 5 pillen 's morgens en 3 's avonds, René aan de Algostase en Patrick aan de pijp.

En morgen gaan we lekker uitrusten op het schip. Patrick heeft een Spaanse hesp mee uit Limburg ??? en in de frigo's zit nog wat koele drank. Tot morgen x


 
Terug naar vorige pagina