Team
  Home

All Track vzw
Heulestraat 42
8560 Gullegem - Belgium
Tel.: +32 (0)56 416960
E-mail:
 
 


04-01-2012 London to Cape Town Rally Verslag 5 van onze man in de koers, René

Zoals gepland het was vroeg uit de veren. Weinig tijd om te wassen en te plassen. dan maar een kattewas.

Het ritje vandaag was ook een beetje kattewas. Kort maar toch krachtig. De Porsche deed alle concurrenten het zwijgen opleggen. De tweede kreeg bijna 2 seconden per kilometer aan zijn broek en de fanclub en zelfs Firmin, maar ook het supporterke uit Gent weten dat in rallytaal dit een eeuwigheid is - een lichtjaar volgens Jacques.

Gravel met water erop en just vriezen buiten. Het was een ongemeen verraderlijk parcours maar gelukkig duurde het niet lang. 2 Engelse deelneemsters hadden op de verbinding een slecht ongeval en 2 aussies zijn uit de wedstrijd gezet wegens verboden amortisseurs.

Dat zijn de belangrijkste feiten van de dag. Verder zitten we nu op de boot naar Griekenland met de hesp en de koele drank.

De reacties op het gastenboek zijn erg tof om lezen en het houdt contact met het thuisfront. Al weten we niet wie het soms zijn en dat is veel minder tof. De fanclub, Firmin, de Tuthill fans - enz ...

De yellowbrick is een toestel dat in onze auto zit en de tijden registreert. Maar het loopt wel eens mis. Vandaar de confusie. Maar ze doen er iets aan dus gene paniek. De trouwste supporters echter reizen met ons mee - Patrick Ampe, Chris Devos en Bieke - ze zorgen behoorlijk goed voor ons hoewel Joost al erge heimwee heeft naar huis.

Verder hebben we de pillekes achterwege gelaten en genieten we volop op het schip van lamsbouten met ... Belgische frieten.

Tot morgen xxx

ps. Op de boot hangt het resultaat uit. Joost staat 9de en de Hilux 46 dondert zowaar de top 10 binnen. Als we zo blijven gaan hebben ze plaatsen tekort aan de top


 
Terug naar vorige pagina