Team
  Home

All Track vzw
Heulestraat 42
8560 Gullegem - Belgium
Tel.: +32 (0)56 416960
E-mail:
 
 


06-01-2012 London to Cape Town Rally Uitslag na dag 5 + varia

Patrick en Egfried reden gisteren op de WCS proeven een 27ste, 19de, en 29ste tijd. Algemeen staan ze nog altijd op P19.

René en Francis reden een 36ste, 32ste en 39ste tijd. Ze zakken naar een 20ste plaats algemeen.

Eric en Ben blijven een regelmatige wedstrijd rijden. Ze reden een 37ste, 35ste en zelfs een 14de tijd. Algemeen blijven ze op P25.

Joost en Jacques hadden gisteren, zoals onze reporter reeds melde, een aanrijding met een andere deelnemer die ook al een verkeerde weg nam en op zijn stappen terug keerde.  Blijkbaar was er een afslag te nemen op 3000 meter.  Jammer genoeg was er ook zo een afslag op 2900 meter.  Het merendeel van de deelnemers vergiste zich op die plek met als gevolg dat er vele sporen waren en het dus zeer gemakkelijk was om hier een fout te maken.
Anyway, ze reden gisteren een 35ste, 12de en 18de tijd.  Ze staan nog altijd op P10.

Als je even tijd hebt raad ik aan om de websites van de andere deelnemers te bekijken. Je kan dit gemakkelijk doen door de volgende link te volgen:
http://www.londoncapetownrally.com/entries.html

Als je op een rood nummer klikt krijg je de website van die deelnemer. Vaak kan je er verslagen lezen en fotos bekijken. Soms zie je zelfs onze mannen opduiken, zoals hieronder Christian en Patrick.  Zelf de auto van Eric doet dienst om een deuk uit een spatbord weg te werken!

Ondertussen is er een nieuwe opgever. Het chassis van de Morgan met nr 29 is gisteren in 2 stukken gekraakt. Naar verluid proberen die mannen nu om een andere auto te kopen en daarmee de rit verder te zetten. Moet niet leuk zijn om na de vele voorbereiding en inspanning niet eens voet te kunnen zetten op Afrikaanse bodem.

Dat het snel gaat weten we ook. Zopas zou de 38, een Datsun 240Z, gecrasht zijn. De bemanning is OK maar we weten nog niet wat de schade aan de wagen is.

Wist u trouwens dat je ook als team kon inschrijven? Meestal gaat het om teams die met een zelfde merk rijden. Zo heb je het Adventure Peugeot International Team ( 3 x Peugeot 504), het MeGacZaRs team ( 3x MG ZR), het Mercedes team, het Volvo team en ja, onze mannen; René, Eric en Patrick in het Toy Boys team (toepasselijke naam, vooral in Griekenland J). Het in Cape Town best geklasserde team krijgt uiteraard een prijs.

De overtocht met de ferry zal waarschijnlijk vele groene gezichten opleveren. De weersvoorspelling voor het gebied van de Middellandse zee dat men moet doorkruisen lijkt mij op zijn minst onheilspellend. 7 tot 8 Beaufort met golven van 4 tot 7 meter hoog. Zie maar hieronder.We hebben nog niet veel gehoord over de avonturen van Eric en Ben en van Patrick en Egfried. Vanavond zetten Bieke en Christian terug voet op Belgische bodem. Hopelijk kunnen ze ons wat sterke verhalen vertellen en enkele fotos bezorgen, tenzij onze reporter te velde, nu efkes gescheiden van zijn vrouwke, tijd heeft om hierover wat uit te wijden. We kijken er alvast naar uit.

Vergeet ook niet naar het fotoboek te kijken.  We kregen de toestemming van Gerard Brown om zijn fotos, of toch een selectie ervan, te plaatsen op onze website. 


 
Terug naar vorige pagina