Team
  Home

All Track vzw
Heulestraat 42
8560 Gullegem - Belgium
Tel.: +32 (0)56 416960
E-mail:
 
 


06-01-2012 London to Cape Town Rally Verslag 7 van onze man in de koers, René

Ontvangen via SMS.

Na sneeuw komt regen. De pistes van de legendarische Acropolis rally waren omgetoverd tot gravel en modder glijbanen. De eerste WCS was herschapen in een ware chaos. Autos gleden alle kanten op. De Porsche deed het uitstekend maar kon niet veel tijd goedmaken. De Toys hadden voordeel van hun 4x4 en reden scherpe tijden. Op dit moment zijn de resultaten nog niet gekend. De Toyota nr 46 heeft een Porsche met nr 35 aan een touw gelegd en gedepanneerd. Her en der stonden auto’s tegen palen en bomen gestationeerd met één of ander stuk eraf. Een Datsun 240 reed zijn neus eraf en de Morgan is ook al naar huis met een gekraakt chassis. Francis reed de Toy feilloos door de 6 World Cup Secties tegen erg goede tijden. Patrick en Egfried probeerden de ganse dag de 46 te volgen maar dit leek ander koek, Francis ging als een speer. Patrick en Egfried wisselen elkaar af aan het stuur en dit op het ritme van het uitbranden van de pijp. Eric en Ben verzeilden al vlug in een file van Peugeots 504 en gaven er één zelfs een kus, het komt niet op één bluts of meer. Ben ontpopt zich tot een prima co-piloot. Iedereen vraagt zich af waar hij zij benen legt.

Zoals gezegd wachten we nog op de tijden maar het ziet er goed uit. Het thuisfront en onze webmaster zal ons wel briefen want we hebben voor het moment geen internet.

Nu zitten we veilig en wel op een ferry uit Athene naar Alexandrië speciaal gechartered voor dit event. Een schip voor normaal 1200 passagiers maar nu bevolkt met iets meer dan 100 rally fanaten en een 300 man sterke Griekse crew.

Deze boot is duidelijk geen luxe cruiseschip, het heeft nl geen zwembad. Dit feit zal echt gemist worden. Immers gisteren in het Galini Resort & Spa Hotel waren er zwembaden in overvloed. Vraag mij niet waarom maar Joost en Jacques hadden dit echter pas om middernacht ontdekt. Ze trokken hun zwembroek aan en probeerden het wereldrecord sprint over 50 meter te verbeteren vooraleer in het water te duiken. Jammer genoeg kreeg de Hotel Manager de 2 hazen (of zijn het konijnen) in de mot, het feestje ging niet door. Wat kan je dan anders doen dan samen met nog enkele andere vrijwilligers de bar te sluiten.

De volgende 36 uur spenderen we op de boot. Naar het schijnt voorspelt men zwaar weer, we hebben alvast onze voorraad (blauwe) Touristil ingeslagen.

Het is ook niet leuk dat er geen internet op de boot is, maar we trekken ons plan wel.

Tot later.

Uw reporter, René.


 
Terug naar vorige pagina