Team
  Home

All Track vzw
Heulestraat 42
8560 Gullegem - Belgium
Tel.: +32 (0)56 416960
E-mail:
 
 


06-01-2012 London to Cape Town Rally Uitslag dag 6 + Varia

De boot is blijkbaar iets vroeger vertrokken dan verwacht. Van zodra alle wagens geladen waren heeft de kapitein beslist om te vertrekken. Dit heeft alles te maken met het slechte weer. Gelukkig hebben onze mannen blauwe pillekes.  Wat moeten we daarbij denken? Toy Boys?

De crew van de Datsun nr 38 die vanmorgen een accident had hebben blijkbaar een noodreparatie uitgevoerd maar hebben de boot net gemist, het scheelde enkele minuten. Slik...

De uitslagen die online staan zijn blijkbaar voorlopig. Door de chaos zijn er bepaalde WCS geannuleerd. René liet me ook weten dat de uitslag van de 46 en 47 nog met enkele minuten aangepast moet worden.

Dus voorlopig staan Joost en Jacques op een 8ste plaats algemeen. Ze reden vandaag een 15de , 3de, 2de, 1ste, 1ste en 2de plaats.

Patrick en Egfried staan 18de, René en Francis staan 17de en Eric klimt naar een 21ste plaats. Zoals René al vermelde reden zij vandaag een sterke wedstrijd met een 4de, 15de, 8ste, 6de, 8ste en 8ste plaats. Hou de website van de organisator in het oog voor de officiele uitslagen.

Dat facebook een sterk medium is is nog maar eens bewezen, niet alleen voor de Arabische lente maar ook voor het team nr 27. Ze reden hun achtervering van hun Mercedes aan diggelen en vonden niet direct wisselstukken in Europa. Spontaan is er op facebook een actie op gang gekomen om hen in Egypte op te wachten met een oplossing. Mooi, toch. http://www.facebook.com/groups/LCT2012/

Hebben jullie het ook gemerkt? Kijk eens naar de foto hieronder.  Let eens op wat er allemaal in de hoek beneden rechts ligt. Lege blikken, een lege wijnfles, ... Ik hoop dat Ben dat niet allemaal zelf uitgedronken heeft.


 
Terug naar vorige pagina