Team
  Home

All Track vzw
Heulestraat 42
8560 Gullegem - Belgium
Tel.: +32 (0)56 416960
E-mail:
 
 


08-01-2012 London to Cape Town Rally Verslag 8 van onze man in de koers, René

Na 2 nachten en een dag varen op ruwe zee zijn we met veel vertraging aan land geraakt in Alexandrië, Egypte. Ben en Francis waren het meest onder de indruk van de golven en keken al gauw in het “potje” op de overigens erg propere badkamer. Aanvankelijk proper althans want menig moest de badkamer erg frequent consulteren. Wat een troep! Food en boose waren gratis maar dat was voor sommigen geen voordeel.

En toen kwamen we aan land voor een 5 uur durende check-in met wel 100 ambtenaren die overijverig te werk gingen. Gevolg, we rijden om 15 uur recht de heksenketel binnen. Alexandrië heet die parochie waar koppige ezels het striemende verkeer verder ophouden. Die 5 uur werden trouwens nuttig overbrugd. Dat de Toy Boys het goed stellen en zich niet rap drukmaken wisten we al. De meegebrachte hesp werd verder aangesneden en soldaat gemaakt, dit alles rijkelijk overgoten met Jupiler.

Ondertussen zijn we in Cairo aangekomen waar de ketel nog meer hekst. Nog 150 km te gaan. Ik moet van Franske stoppen met schrijven want ik moet hem de weg wijzen door de ketel. Tot morgen.


 
Terug naar vorige pagina