Team
  Home

All Track vzw
Heulestraat 42
8560 Gullegem - Belgium
Tel.: +32 (0)56 416960
E-mail:
 
 


08-01-2012 London to Cape Town Rally Varia

Volgens de car tracker zitten onze mannen vanavond in het Movenpick Resort El Sokhna. Zwembaden genoeg... Ik vraag mij af of onze konijnen, zoals in Griekenland, terug zin hadden in een zwempartijtje.

De emotionele oproep van Christian (zie 5/1/12) aan de supporters om toch een bericht te posten op het gastenboek is redelijk goed opgevolgd. Waarvoor onze dank.

De Australiërs met de Datsun die op enkele minuten na de ferry hebben gemist bleven ondertussen niet bij de pakken zitten. Zij hebben hun wagen laten repareren en op het vliegtuig naar Jeddah gezet. Daar zullen zij terug inpikken. Waarschijnlijk wel buiten competitie.

Ondertussen staan de resultaten online. Blijkbaar is er een klassement voor Kent en voor Europa.

Kent: Joost 15de, René 22ste, Patrick 19de, Eric 24ste

Europa: Joost 5de, René 16de, Patrick 18ste, Eric 21ste

Algemeen in Ain Sokhna: Joost 8ste, René 17de, Patrick 19de, Eric 23ste

Ik moet er ook op wijzen dat de uitslagen van de World Rally Sections in deze verslagen worden weergegeven zoals door de organisatie weergegeven. In de uitslag van dag 6 toonden wij de uitslagen van Joost en Jacques als volgt: 15de , 3de, 2de, 1ste, 1ste en 2de. In werkelijkheid reden zij 5 maal een eerste tijd. De uitslag van de eerste special komt niet in aanmerking wegens annulatie, in de 2de, 3de en 6de special waren er meerdere teams met 0 strafpunten, vandaar de misleidende uitslagen. In het vervolg zullen wij hier rekening mee houden. Mea Culpa J


 
Terug naar vorige pagina