Team
  Home

All Track vzw
Heulestraat 42
8560 Gullegem - Belgium
Tel.: +32 (0)56 416960
E-mail:
 
 


21-01-2012 London to Cape Town Rally Verslag 19 van onze man in de koers, René

Goede avond, een dag om niet gauw te vergeten.
200 km etappe speciale. Toen we 5 km tussen de rotsen reden lag de hilux nr 18 op zijn dak.  Stress wellicht om zijn. 3de plaats aan Joost te verliezen.

Opnieuw is de natuur op zijn best. Wolken en zon wisselen elkaar af en regendruppels brengen de nodige afkoeling. Af en toe een impala over de weg waarvoor de auto hevig in de remmen moet. Zebra's en olifanten staren ons na. Het is een prachtig schouwspel. En tussen dit alles een leger Chinezen die wegen aan het bouwen zijn om de mineralen en ertsen bereikbaar te maken.

Ondertussen gaat de wedstrijd zijn gewone gangetje. De konijnen liefkozen nog steeds maar in de toy van Egfried en patrick zijn er spanningen. De een wil de zesde plaats en de andere wil aankomen en genieten.

Eric zalft de wonden met algipan (amaai dat piekt) maar het heelt.

René moest een paar keer stoppen voor de politie wegens te snel maar wierp menigmaal de diplomatieke betrekkingen tussen België en Tanzania in de mand en mocht weer verder.  Francis stond erbij en keek ernaar.

De Porsche wint vandaag alle ritten maar nadert nauwelijks op de eerste. De Porsche op 3, Beckers op 6, Eric op 10 en René met een gehavende ophanging op 13.

We zijn ook de Zwitsers verloren op de Porsche Carrera die is uitgebrand, maar voor de rest doe we ijverig voort. De andere Belgen op de VW Karmann doen nog mee maar komen altijd veel te laat door alternatieve wegen.
Gisteren zagen we de volvo binnenkomen van de Engelsen.  De copiloot zat in de koffer om de wagen de equilibreren, en 2 negers vooraan om de auto van richting te doen veranderen. Afrika op zijn best.

Ondertussen bakt Jacques Belgische frieten in een otel (ik heb de h weggelaten omdat het op geen kl ... Trekt) en onmiddellijk zitten 20 mannen en vrouwen aan ons tafel friet met mayonaise met veel smaak aan het verorberen.

Ik ga nu nog genieten van eens whisky aan de bar die ik van het gezelschap werd aangeboden. Laat de kaarsen welig branden.

Take care en tot morgen want het is dan een rustige dag xx

 
Terug naar vorige pagina