Team
  Home

All Track vzw
Heulestraat 42
8560 Gullegem - Belgium
Tel.: +32 (0)56 416960
E-mail:
 
 


26-01-2012 London to Cape Town Rally Varia update

De Porsche kaapte vandaag alweer drie eerste plaatsen weg maar kan maar een beetje tijd goedmaken op de voorliggers.  Behoudens pech van de eerste 2 is er nog weinig kans dat de 45 opschuift in het klassement.
Patrick en Egfried blijven op P7 maar naderen tot op 8 minuten van hun voorligger.  Zij kunnen waarschijnlijk nog een (of meer) plaats(en) opschuiven.
Eric en ben blijven stevig op P10. 
René blijft voorlopig op P15.  Maar, waarschijnlijk heeft de 46 pech gehad.  Ze kregen 3600 strafpunten op de derde proef.  René zal ons hierover wel inlichten in zijn verslag. 
Ondertussen bevestiging gekregen dat de turbo van de 46 opgeblazen is.  De Toy staat bij de lokale dealer waar Francis en enkele mecano's tot een gat in de nacht zullen moeten doorwerken om dit probleem op te lossen.


Ondertussen kregen we van Jacques deze mooie foto door van de zonsondergang aan de Victoria falls.  Pure romance!

Deze van Joost kort na de aankomst in het hotel te Awasa, Ethiopië, had u nog te goed.De rit van Livingstone naar Tsumeb zou een lange verbindngsrit worden.  Geen specials, gene stress...
Uitgezonderd voor Patrick en Egfried.  Zouden ze dan toch geweten hebben dat er bepaalde "roddels" over hen gelekt zouden worden?  Waren ze daardoor onopmerkzaam?   Anyway, ze vielen zonder diesel en kwamen daardoor niet op tijd binnen.  Gevolg, ze zakken naar een 7de plaats algemeen.  De andere teams blijven op dezelfde plaatsen.


 
Terug naar vorige pagina