Team
  Home

All Track vzw
Heulestraat 42
8560 Gullegem - Belgium
Tel.: +32 (0)56 416960
E-mail:
 
 


29-01-2012 London to Cape Town Rally Varia

Wat een maand ! Wat een avontuur ! Wat een team!

De woorden schieten ons te kort.

Elke finisher is een held. Iedere deelnemer heeft dit op zijn eigen manier meegemaakt.

Geloof me maar, in Nairobi hebben we autos gezien waarvan we nooit dachten dat ze de streep gingen halen. De datsun nr 38 van Thistehwayte en Hiscox is hier een voorbeeld van. Als er iemand de prijs van de doorzetting verdient zijn zij het wel. Na een ongeval hebben ze de ferry in Athene gemist. Geen probleem dachten ze, we zetten de auto op het vliegtuig, eerst naar Dubai en dan naar Jeddah om vervolgens de rally te vervoegen. Ze hebben niet 1 dag gehad zonder problemen maar toch staan ze in Cape Town aan de finish, op meer dan 2 dagen en 20 uur van de winnaar, maar toch staan ze er. Respect!

Onze mannen hebben ook hun deel van de problemen gehad. De eerste proeven in Engeland waren een beproeving op gebied van navigatie, Eric kwam een ezel tegen, René reed zijn ammortiseurs, zijn achterbrug en zijn turbo kapot, de konijnen konden hun affectie voor elkaar niet verbergen en Patrick en Egfried kwamen “uit de kast”.

Joost en Jacques eindigen op een verdienstelijke derde plaats. Ze hebben zowat elke special gewonnen. De inconsistentie van de organisatie heeft hun genekt. De Porsche is duidelijk het ideale wapen voor dit soort terrein. We kijken al uit naar de Rally van Marokko, eind mei, begin juni.

Patrick en Egfried eindigen uiteindelijk op een zeer verdienstelijke 6de plaats. Zij hadden geen enkel technisch probleem. Pure klasse! “Consolideren” zoals Patrick het zegt.

Eric en Ben eindigen ondanks hun problemen op een onverhoopte 10de plaats. De ezel, de radiator, de verkeerde benzine... Je ziet maar, hou het hoofd koel en je komt er wel. Great stuff!

René en Francis waren duidelijk het slachtoffer van hun eigen enthousiasme. Ze hadden hun deel van de problemen maar desalniettemin slaagden ze erin om het team op de rails te houden. Ze zorgden er mede voor dat de Porsche en de ander toy’s optimaal konnen presteren te nadele van hun eigen klassement. Uiteindelijk eindigen zij 22ste.

Ook bedankt aan alle mensen die reageerden op het gastenboek, dit is heel belangrijk voor het team!

Ondertussen weten we via via dat Firmin en de Fanclub één en dezelfde persoon zijn en dat Christian op het punt staat ze te ontmaskeren.

We wachten vol spanning op het verslag van onze man in de koers, René!


 
Terug naar vorige pagina