Team
  Home

All Track vzw
Heulestraat 42
8560 Gullegem - Belgium
Tel.: +32 (0)56 416960
E-mail:
 
 


06-01-2013 Africa Eco Race Opgeven zit er niet in

Goede avond,

 Sorry voor gisteren maar Joost is laat binnen gekomen.  Het plannetje van Ieper werkte perfekt de eerste 100 km tot de versnellingspook het van de wagen begaf.  Met veel innovatie hebben de konijnen de pook vervangen door een Engelse sleutel en zo de duinen ingetrokken.  Een normaal mens zou zijn kar keren en terugkeren - maar opgeven dat zit er niet in.

 Het classement is nu helemaal weg want Joost kwam binnen op de 20 ste plaats.  En negende in het algemeen classement.

 We zijn vlug in ons bed gekropen en beginnen dromen van een volgende koers met weinig pech en miserie.  Ik zal het thuis wel schoon moeten vragen want het zou de laatste keer zijn.

 Deze morgen zijn we opgestaan met veel ambitie maar ook met een ferme windhoos.  Zandstorm.  Overal zand - onderbroeken, kousen, haar schoenen -

 De jongens zijn vertrokken rond 8 uur voor een verbinding van 180 km en een etappe spéciale van 400 km - door 2 zware duinenpassages.

 Op het moment van mijn schrijven rijdt hij op de 3de plaats - maar het zal een laten worden.  Er zitten nog ongehoord veel mensen vast in de duinen.  Deze namiddag is in het bivak een Belgische camion aangekomen die de  nacht in duinen heeft doorgebracht.

 Ik probeer straks het verslag van de dag door te mailen - hopelijk met goed nieuws.

 Kunt ge geen grotere kaarsen aansteken ? 

 Eric en René


 
Terug naar vorige pagina