Team
  Home

All Track vzw
Heulestraat 42
8560 Gullegem - Belgium
Tel.: +32 (0)56 416960
E-mail:
 
 


13-04-2014 The Big One Dag 2

Goede avond beste supporters,

Eindelijk een beetje nieuws uit Cobar - Australië. In tegenstelling wat de weermannen aangaven gaf de zon vandaag present gans de dag en konden we genieten van een prachtige natuur onder de blue sky in het land van de skippies. Dat zijn rondhuppelende dieren die ten pas en ten onpas over de pistes springen ongeacht je aan 30 of aan 130 voorbijraast. Het gevolg over het algemeen is een dode skippy en een ferme buil. Ezels hebben we nog niet gehad maar ons autooke is toch wel van een paar ferme buizen voorzien aan de voorkant om lekkende radiatoren en ander onheil te voorkomen.

Waar jullie ongetwijfeld naar uitzien zijn de uitslagen van het alltrack team. Dat is andere koek natuurlijk. Joost en Jacques hebben bij de snelle konijnen resoluut de leiding genomen in tegenstelling tot de teamorders. We zouden het langzaam aan doen. Maar de pistes lagen onze konijnen zo goed dat ze bijna 3 minuten sneller waren dan de tweede en het hele gevolg op een hoopje hebben gereden. Om Kaatje en Christine gerust te stellen ze hebben nooit rapper dan 200 gereden. Ge moogt dat hier niet van de organisatie. Joost besliste om morgen met de voet van het gaspedaal te rijden om de concurrentie niet te ontmoedigen. What a gentleman. Jacques die luistert gedwee naar zijn piloot en gehoorzaamt zoals steeds ...

De auto van Eric en René deed het minder overtuigend maar rijdt ook aan de leiding op een luttele paar seconden voorsprong op een Engels koppel die we momenteel proberen met Gin en Tonics morgen een beetje trager te doen rijden.

De pistes zijn erg mooi, snel met veel plaats (buiten de bossen) wat een kleine misstap vergeeft maar weidse vlaktes, de grootte van Bavikhove en omgeving. Amaai.

De sfeer is goed. We hebben kennis gemaakt met de andere Belgen. Ze zien er "s avonds wel erg moe af afgepeigerd uit na een hevige strijd te leveren met hun karreke tegen de putten en de bulten van de Australische Toendra.

Ben en Francis staan erbij en keken ernaar. Strak service werk zonder morren. En feilloos uitgevoerd. Zijn me dat 2 kerels zeg. Toen we tegen het middaguur op het service punt aankwamen was Francis kiekjes aan het maken van ... 2 schone vrouwen. Ben stond erbij en hij keek ernaar. Maar geen paniek aan het thuisfront, we sturen bij daar waar nodig is.

De gladiatoren zullen vanavond vroeg (9 uur) onder de wol kruipen want morgen wacht er een fameuze rit. Duimen maar. Hou het allemaal tof daar in België, want wij doen dat hier ook.

Dikke knuffels van het alltrack team - en vooral, Firmin, de Fanclubs en Flutterby"s van deze wereld - kaarsen bij Maria laten branden.

xxx

 


 
Terug naar vorige pagina