Team
  Home

All Track vzw
Heulestraat 42
8560 Gullegem - Belgium
Tel.: +32 (0)56 416960
E-mail:
 
 


15-04-2014 The Big One Dag 4

Good evening Belgium.

Het Alltrack team zit in de outback. Nu ja te midden van zonnige wijngaarden, zo een 400 km van Adelaide in een stadje Redmark. Erg gekend voor zijn Romantische kerk en zijn opgesmukte feestzaal. Neen, hier moet je niet op reis komen. Vliegen met duizenden teisteren en vallen aan. Maar ook dat raken we gewoon.

Eerst het goede nieuws. Met de auto's en de piloten gaat het erg goed. Nu het slechte nieuws. Het bolleke aan het hotel was maar half waar. Jacques en Joost stonden gisteren meer dan een uur vast in een modderpoel. De Toy is aangekomen en binnen de minuut was de bolide los maar het is balen natuurlijk. Een verkeerde signalisatie deed de konijnen de poel inrijden. Met als gevolg dat ze 30 minuten aan hun laars kregen. Niet echt bevorderend voor de sfeer in de ploeg natuurlijk.

Joost heeft het euvel vandaag ten dele rechtgezet. 4 minuten teruggepakt, maar zo blijf je natuurlijk bezig. Francis Tuthill gebruikt al zijn kunnen om bij de organisatie de penaliteit ten dele ongedaan te maken want rallyrijders weten dat een half uur goedmaken - zelfs in een marathon rally - bijna onbegonnen werk is.

De Toy boys stellen alles verder af. De trips staan nog niet volledig juist. Het gaat nog niet perfect want ze verloren 8 seconden en staan - wel aan de leiding in het algemeen klassement - maar 10 seconden achter de Australische deelnemers. Jacques helpt waar hij kan en morgen is er een nieuwe afstelling. Dus we zien wel. Ondertussen hebben we de auto's afgespoten. 30 kg modder en nog meer hebben we achtergelaten.

Het is laat op de avond en ik moet spijtig genoeg afsluiten. Ben immers ook barman. Een Havanna Rhum voor Eric (???) en een Gin en tonic voor het sympatieke koppel uit Belgiƫ.

Het ga jullie goed. Blijf duimen en tot morgen, hopelijk met een nieuwe trophee voor Jacques en Joost want ze reden de concurrentie vandaag op een hoopje.

We love you XXX

Het alltrack team


 
Terug naar vorige pagina