Team
  Home

All Track vzw
Heulestraat 42
8560 Gullegem - Belgium
Tel.: +32 (0)56 416960
E-mail:
 
 


18-04-2014 The Big One Dag 7

Good evening Flanders from The outback. Not really outback today though. We hebben net een lus achter de rug.

Flinders Range was the subject. Marokko, Steven, Lieven en Patrick, maar dan zonder zwarte en ook zonder plastiek afval. Geen enkele lege plastieken fles, geen enkele plastieken zak. Kortom ongerepte natuur. Nog niet meegemaakt in het verleden. Struisvogels en skippies. Wildlife to the top. Les gorges du Verdon. Zo kan je het vergelijken maar 100 keer zo groot. Er komt gewoon geen einde aan. Als je natuurvriend bent en met een mobilhome wil tracken dan maak je hier een ongelofelijke tijd mee. Namibië heeft daar geen lap aan.

En nu de konijnen. Ze reden iedereen naar huis die 4 wielen heeft. Een echt terrein voor de Porsche. Rough, hard, fast and sweepy. Vol in de remmen, schuin om nog rapper te remmen, en dan voluit door de bocht. Een plezier voor het oog van de vakantiegangers op het parcours. Want het is goede vrijdag vandaag. Alles valt stil in Australië want het zijn de laatste dagen van de herfst. Hier komt de winter na Pasen en dan valt alles stil. Net zoals de concurrentie bij het zien van het geweld van de Porsche.

Hier staat immers de zon op in het westen, draait over het noorden naar het westen. De wereld op zijn kop. De Porsche op plaats 5 maar neemt 3 minuten terug per dag op de rest. We doen voort zoals we kunnen. Ben en Francis doen top service op de Porsche en op de andere auto"s die niet meer weten waar in of waar uit.

Vandaag deed Jacques zijn konijn door de weide rijden, de pas afsnijden, de joker inzetten (wablief) en doorgaan tot iedereen er een beetje genoeg van had. What a gentlemen.

De Toy boys reden ook iedereen op meer dan 2 minuten gisteren zodat er een groot gat geslagen is. Eric volgt gedwee de instructie van de schrijver en moet toegeven dat we een top team zijn. Na de special stages rap naar het hotel om de dorstigen te laven en te verwennen met een glaasje wit en een stukje parmezaan, meegesmokkeld uit Belgenland. De andere belgen (Frederick en Hans) staan op plaats 2. Nu naar Perth. Nog 4 dagen om tijd terug te pakken en dan Europe. Here we come.

Vandaag reden de Toyboys opnieuw bijna foutloos zodat ze hun positie versterken met 5 minuten voorsprong. What a rally. Vanavond kruipen we om 9 uur in bed want morgen om 5 uur eruit voor een rit van 1002 km met slechts 120 km étappe spéciale. De slips staan niet meer tegen de muur want ze zijn gewassen. We zijn fris en monter voor de volgende ritten. Dank voor de kaarsen. Rita, laat ze maar in alle hevigheid branden. Fanclubs, Firmins, fanclubs in put 19 (het is waar dat Joost beter in auto rijdt dan met de fiets ...), we love you all en tot morgen.

René


 
Terug naar vorige pagina