Team
  Home

All Track vzw
Heulestraat 42
8560 Gullegem - Belgium
Tel.: +32 (0)56 416960
E-mail:
 
 


27-04-2014 The big one Dag 16 - rust roest

Maar dat is minder waar voor Turkije.  Rusten was er immers niet bij.  De auto's werden ingeklaard rond 17 uur donderdagavond en het was de ganse avond en de volgende dag sleutelen om de auto's op asfalt afstelling om te bouwen.  

Het was een blij weerzien met het BTS team van de Patjes die 3000 km achter de kiezen hadden met de volgeladen truck.  Juist ze hebben ook een frigo mee met lekkers voor de volgende 2 weken of wat er nog te beleven zal vallen in de European leg.

Zo goed als het roadbook in Austalië was zo slecht is de communicatie, informatie, gekozen hotels, structuur, enz ...

Zo iets hebben we van ons leven nog niet meegemaakt.  Wat definitief zou (?!) zijn is dat de rally doorgaat in Bulgarije (morgen dus), in Kroatië en in Engeland.  Voor de rest weten we van niets.  Kunt ge u dat voorstellen ?

Ankara - Istanbul zijn we op eigen initiatief gaan afleggen.  Geen nota's, geen advies, geen gps puntje.  Trekt uw plan.  De één zegt neem de ferry, de andere de Noordbrug, nog iemand de Zuidbrug.  Om de woorden van Jacques te gebruiken.  Een vierkante bende Piepo's.  Onkunde, gebrek aan talent, totaal gebrek aan coherentie.

We zijn dan maar na overleg via de Zuidbrug de Bosphorus overgestoken de heksenketel binnen.  Een joelende stad met meer dan 20 miljoen inwoners.  Nog meer Turken dan aan de Zwevegemstraat in Kortrijk.  Toeterende taxi's en chauffeurs die rijden zoals een Vlaming die 'Meuledronke' is - nog steeds met de woorden van Jacques.  Van links naar rechts - door het rood, stoppen aan het groen.  Vrouwelijke chauffeurs hebben hier nog gene lap aan.

Tierende en tuitende Turken razen met hun brommerkes langs u heen in een verwoede poging om de sjakossen van de dames te ontfutselen.  En in het Novotel ? Een Fransman die voor Turken moet werken ?  Dat hebben ze ook niet goed begrepen.  

We verlangen tot wemorgen om 8 uur de rally mogen verder zetten.  De Big one is van zijn voetstuk gevallen.  En het laatste is daarmee nog niet gezegd.

Take care en tot morgen

 
Terug naar vorige pagina