Team
  Home

All Track vzw
Heulestraat 42
8560 Gullegem - Belgium
Tel.: +32 (0)56 416960
E-mail:
 
 


28-04-2014 The Big One Dag 17

Geeft die koe nog een bjiete.

Vandaag Istanbul naar Bulgarije - Sliven. Douane, papieren allé, ge weet wat ik wil zeggen.
Gelukkig zijn we vergezeld van een Belgisch Consul die ons overal door de burokratie van het ex Oostblok loodst. Piece of Cake!

En nu die koe. De rit geldt als afstelling van de auto voor asfalt. Niet gemakkelijk. Veel studiewerk. De konijnen vliegen door de straten. Verhard, onverhard, een rappe linkse, een trage rechtse, a fond en dan een hairpin naar rechts. Het blijft maar doorgaan. Afstellen, je kent het wel. Slieren van de ene kant naar de andere.

Het houdt maar niet op. Joost volle bak. Het miezert buiten. Jacques begeleidt met vergeven stem : "Rap 3 links, subiet rap 2 rechts a fond en 50 meter links 2". De bolide dartelt op het natte asfalt. Joost laat in de remmen. Te laat !?!  De Porsche doet wat hij niet laten kan.

Met een brede bocht gaat de auto onderstuurd richting beek. Een behendig manoeuvre doet de auto naar de andere kant uitwijken. Een doffe slag en de konijnen staan stil op de tallue. Vergeefs proberen de konijnen achteruit te rijden. Verdwaasd komen de koeien lonken naar de witte stier. De 2 stieren springen eruit in de hoop de Toyboys te kunnen verkwanselen. "We hebben hier gestopt om iets te eten". Ja, 't is al goed. Een lint eraan en de Porsche op de baan getrokken. En nu brave naar huis.

Morgen een rit om te bevestigen. Jacques maakt in zijn dromen korte metten met Pickering. Wij dromen al lang van Peking.

Toch nog dit. Kurt en Olivier, het ware goed onze Co niet te veel in zijn werk te storen. Dat scheelt een paar Havanna 's avonds. Het is beter iets in het gastenboek te schrijven dan hem 's nachts uit zijn bed te halen.

Hou maar de briquets klaar om morgen terug de kaarsen te laten branden. Take care. We love you all.
Alltrack en Rene
 
Terug naar vorige pagina