Team
  Home

All Track vzw
Heulestraat 42
8560 Gullegem - Belgium
Tel.: +32 (0)56 416960
E-mail:
 
 


29-04-2014 The Big One Dag 18

Goede avond Belgenland.

Goodbye Bulgaria - Wellcome to Serbia.

Deze morgen in het stadje Sliven waar de burgemeester in zijn speech verwees naar de hoerenbuurt aan de Central in Brussel waar het merendeel van de bevolking deel uitmaakt van het Bulgaarse kleinood. 

Verder 3 speciallekes waar Joost en Jacques iedereen op een hoopje reden.  Pickering kreeg 3 minuten op zijn teljoor (op 60 km - de Ieperlingen weten wat dat wil zeggen) en Oldholm kreeg dezelfde rekening gepresenteerd.  Nog een paar dagen en we staan op kop zegt Jacques.  Joost spreekt hem niet meer aan met zoeteke maar wel met Herpel.  Dat is niet zo goed zeker ?

We wisselen droge en regenbanden om de haverklap.  Ben en Tutje zijn zwart van boven tot onder maar leveren uitstekend werk.  Patrick ontpopt zich als een tweede barman en rijdt met de BTS alsof zijn leven ervan af hangt.  

Asfalt was niet Joost zijn ding.  Maar het was wel zijn first love (Christinneke ?) en zijn last love.  Er worden brede plannen gesmeed om Ieper ook eens van de latte te geven.  De inwoners van Wijtschate met of zonder bed and breakfasts wezen gewaarschuwd.

Ondertussen verhuizen de valiezen van de éne kamion naar de andere.  Joost heeft vanavond een verfrommeld hemd boven zijn rallykostuum getrokken en ge kunt zijn buikepit bewonderen als hij neerzit.  Geen gezicht.  Christinneke ik denk dat we u missen.  

De Toyboys verdedigen maar een navigatiefout van de co zal wellicht een aantal strafpunten opleveren.  We hebben op het moment van opmaak van het verslag echter nog genen uitslag.  De speech van de burgemeester ten spijt.  

En de andere  belgen.  Die tafelen en drinken gezellig mee.  Vragen reeds gedurig wat ons volgend avontuur is want dat willen ze voor geen geld meer missen.  Ze zijn vandaag misgereden en het mooiste van de dag gemist.  De speech van de burgemeester.  What a man.
Nu van die éne Belg kunnen we zeggen dat hij in Nederland (???) geboren is, dat hij in België woont en dat hij leeft in Hong Kong.  Elke goeien avond.  En ze rijden met een Ford Escort die eruit ziet als een Lancia Stratos en rijdt als een kever.

Morgen is het rustdag voor de groten en wij rijden de meeste spéciales in het openbaar verkeer.  Zullen zien wat dat wordt.  Kaarsen please en stuur ons een berichtje op de website want daar genieten we met volle teugen van.

Love you all en tot morgen

René en Alltrack 
Terug naar vorige pagina