Team
  Home

All Track vzw
Heulestraat 42
8560 Gullegem - Belgium
Tel.: +32 (0)56 416960
E-mail:
 
 


02-05-2014 The Big One Dag 20 & 21

Als de kat van huis is dansen de muizen op tafel

Goede avond Belgenland.  Het rallyverslag is te laat maar dat heeft te maken met een logistiek probleem.  Te laat, batterijen plat van piloten en laptops.  Het duurde even vooraleer alles terug opgeladen was en op de juiste plaats zat.

Gisteren een Apocalyps  meegemaakt.  Bij het begin van de tweede etappe gingen alle sluizen open.  Onze lieve Heer was blijkbaar niet akkoord met de gang van zaken.  Met bakken viel het water uit de lucht en hagelstenen de grootte van marbels (westvlaams voor knikkers).  Three, two, one, go.  En weg waren we.  De leeslampen aan en op naar de eerste bocht.  Dwars over de baan met honderden mensen langs de weg.  Zeep voor 10 km naar boven en dan naar beneden.  De éne hairpin na de andere.  Het ging razendsnel en de bomen schoten links en rechts voorbij.  De Toyboys reden hun vierde overwinning op rij.  En dan de konijnen.

Het was een lange discussie maar ze besloten toch op droge banden te vertrekken.  De concurrentie allemaal op wets.  Het parcours bleef voor hen grotendeels droog en de gele en rode bolides kregen opnieuw van de latte.  Joost krijgt daarmee zicht op de tweede plaats die hij morgen kan pakken.  Het zou mooi zijn.  Het Porschke doet het erg goed.  Net zoals Patrick van put 19 die nerveus aan zijn tapkranen lonkt naar zijne computer om wat nieuws van de Belgen.  Dank Patrick voor het vat dat we met veel nootjes zullen komen opdrinken (dixit Joost)  Ook Firmin, de fanclub en Flutterbuy zijn hierop uitgenodigd om hun echte gezicht te komen tonen.

Morgen opnieuw een ruige dag vanaf 7 uur met 6 spéciallekes om u tegen te zeggen helemaal in Kroatië.  Nadien verbinding naar Brescia in Italië en vanaf dan gaan we voor 3 dagen op hoogte stage en op powertraining om het nog beter te doen.  

Dank Marie-Paule om goed voor Christine te zorgen tijdens de afwezigheid van Joost.  Dank ook aan die andere Christine voor de groeten uit Roeselare.  

En nu dat van de kat en van de muizen.  Tijdens onze afwezigheid hebben een aantal mensen die we goed kennen deelgenomen aan de ING rally.  O.a. een inwoner uit Dottenijs (St. Vy. nvdr) die na een zware nacht erin geslaagd is om de 43ste plaats te halen.  Niettegenstaande onze blijvende inzet om hier ter plaatse, ver van huis, ver van vrouw en kinderen te presteren.  De 43 ste plaats - ik zou voor minder in mijn bed kruipen en er nooit meer uitkomen.  Verdikke toch.  Zijn piloot en mijn naamgenoot zou voor straf mekanieker moeten worden voor een jaar ipv met auto's rond te rijden.

Nu die anderen (Domien en co) moeten ook vuisten in hun zakken maken want dat is al niet veel beter.  We hadden van onze teamleden toch wat meer verantwoordelijkheid verwacht.  Verjaardag of niet dat zijn geen manieren.  We gaan voor den baai of we blijven thuis.  Ruben mag bij deze samen met zijn co hun kandidatuur stellen om onze club te vergezellen.  Proficiat kerels.

Laat de kaarsen maar hun werk doen. Take care, we love you en tot overmorgen voor het verslag van de powertraining.

x


 
Terug naar vorige pagina