Team
  Home

All Track vzw
Heulestraat 42
8560 Gullegem - Belgium
Tel.: +32 (0)56 416960
E-mail:
 
 


12-05-2014 The Big One Dag 30 - de laatste dag

Hallo fans,

Windsor - that was the Target today. Geen speciale ritten meer vandaag. Transport naar de eindmeet.

Onderweg even halt gehouden voor een middagstop. Groot was onze verbazing dat een Belgische en warempel een Vlaamse vlag het decors overheerste. Veerle (zus van Joost) en Philippe hadden immers voor een warme ontvangst gezorgd met een ijsgekoeld glas vocht uit de streek van Epernay. Een waterzonnetje was van de partij vergezeld van een flinke dosis olijven en pistache noten.

Een (veel te dikke) sandwich met (veel te dikke) frieten waren datgene wat we voorgeschoteld en niet op kregen.

Met een luid geronk verdwenen de auto's nadien terug aan de horizon. Richting Windsor. En niettegenstaande de wimpel van de Queen dartelde aan haar schoorsteen, toch gaf ze niet present. What a shame. Zou het met haar hoogbejaarde leeftijd te maken hebben of met haar bloedmooie schoondochter ? We weten het niet. Geen cup of tea, zelfs geen caketje. We moesten buiten blijven en ons beperken tot een snelle kiek, en roef weg waren we.

De prijsuitreiking was net als de rally overigens snel gedaan. Het eten was Engels en dus niet goed geserveerd in een kapel. Het decors veranderde om de haverklap in rood, dan in blauw en vervolgens in het groen. Precies alsof we ons de kerk als een bordeel moesten herinneren.

Joost en Jacques op tweede. Pickering met een Datsun Fairlady op derde en Olholm ook met een Fairlady op eerste. Deze laatste zonder ook maar 1 etappe te winnen. Want die waren bijna allemaal voor Joost en Jacques.

De regularity werd gewonnen door Eric en René zodat het team niet met lege handen naar huis komt. Eric : "het was een prettig weerzien met mijn co in de auto. Na een toch wel grondige voorbereiding aan mens en machine hebben we een fantastische 4 weken beleefd, nieuwe vrienden gemaakt en deze rally was overigens een uitstekende voorbereiding op het echte werk van Peking tot Parijs" (Moeder ?!?)

Wie er aan zijn zijde zou strijden wou hij nog niet kwijt ?!?

We blijven met veel vragen over zoals waarom ze er in Engeland niet in slagen een deftig ontbijt te serveren. Vettige worsten, eieren uit oliegebak, bonen uit blik en het fruit ook (wel uit een ander blik ...) We blijven ons ook afvragen waarom ze warme witte wijn serveren en koude rode. Hebben we niet geleerd dat dit omgekeerd moest zijn. Gelukkig hadden we een voorraad Chateau La Haye ingeslagen, en nog gelukkiger hebben we die op kamertemperatuur uitgedronken. Chris de 2008 is beter dan de 2007.

We houden eraan met het ganse team de supporters de danken, en in het bijzonder Patrick van de put 19 voor de comments op het blog. Dank om de kaarsen te laten branden, dank voor de sympathie, dank voor de goede raadgevingen.

Vrouwkes merci dat we dit mogen doen. Je hebt ons 4 weken gemist, maar wij u ook xxx

Het ga jullie allemaal goed. Till a next time - aan de horizon ...

Joost en Jacques, Eric en René, Ben en Francis, de Patjes, Steven en Gerard.


 
Terug naar vorige pagina