Team
  Home

All Track vzw
Heulestraat 42
8560 Gullegem - Belgium
Tel.: +32 (0)56 416960
E-mail:
 
 


16-06-2016 Peking to Paris Rustdag in Ulaan Baatar

Een rustdag - dat dient om te rusten zeker. 

De enige die echt gerust heeft is de auto want die heeft niet gereden. Wel ontkleed en terug aangekleed. De bouten aangespannen, een check zeg maar. Is dat werken zeg ... 
Maar de Datsun is opnieuw klaar voor de strijd. 
We staan 11de en eerlijk gezegd dat is stukken beter dan verwacht. 

Bijna alle teams hebben hun voertuigen een flinke beurt gegeven. De Leyland - de winnaar van vorig jaar - verliest 20 plaatsen met een gebrekkig werkende oliepijp. Die piloot is ... 83 jaar oud. Koers over dus. De Volvo Amazon op vierde plaats maakte een koprol op een km van de finish. Gelukkig terug op 4 wielen en doorgereden ... Enzovoort. 

En Joost ? Wel tot gisterenavond in de Mercedes garage gezeten in Ulaan Batar. We weten niet wat de mogelijkheden zijn maar de motor vervangen lijkt nu wel de enige optie ?!? Das toch zonde niet ??? 

Joost wil kost wat kost de meet halen in Parijs en in het classement staan. We zien wel wat het wordt.  

Onze teammaten van langs de andere kant van de wereld staan tweede. Ze hebben nochtans een flinke post gepakt op de laatste speciale eergisteren en moesten met het stuurhuis naar de dokter. Nadat ze de eerste dag de achterophanging hadden stukgereden. We hebben gisteren briefing gehouden en ze zullen het wat kalmer aandoen ... 

Onze madammen ? Die maken veel plezier en integreren zich in en tussen de lokalen. Gisteren een paar baais (West-Vlaams voor trui) gekocht op de markt hier en vandaag starten ze een eigen trip rond MongoliĆ«. Dan de trein op naar Novosibirsk om ons terug te vinden hopelijk binnen een week. 

Ik probeer zo goed en zo kwaad het kan de volgende week zonder internet jullie toch wat nieuws te brengen. Steek de sulfers (West-Vlaams voor lucifers) maar tegen de kaarsen en niet meer uitdoen voor een week. 

Tot morgen.

 
Terug naar vorige pagina