Team
  Home

All Track vzw
Heulestraat 42
8560 Gullegem - Belgium
Tel.: +32 (0)56 416960
E-mail:
 
 


14-07-2016 Peking to Paris St Moritz

We leren toch elke dag bij. 

1 De org maakt ook fouten.  De Mercedes was onterecht bestraft met 20 minuten en wij kregen plaats 4.  Niet dus want dit werd vandaag rechtgezet.  Dus terug op plaats 5.  Te verdedigen want hebben maar een zucht voorsprong op plaats 6 met een echte koersauto.  Het zal morgen dus knokken worden.  We stuurden al een reconnaisseur uit om het parcours te verkennen.  Wie weet lukt dat zoals met de kaarsen.

2.  Hoe pakken ze een draai (Wvl voor bocht) in die andere Mercedes - ik bedoel in de auto van onze konijnen.  Drie twee een, go. A fond rechts, a fond links, top op t2, rechtdoor.  3oo meter bocht links 3, een trek aan de tutte en opgekuist.  Wa zegde Jacques.  Godver een trek aan de tutte en opgekuist.  Ja maar aan wiens tutte ?? Aan die van de auto godver.  Onmiddellijk smijt die auto zijn gat (sorry) door de bocht en weg zijn ze weer richting volgende obstakel. Ja als je het zo bekijkt is niets meer moeilijk natuurljk. 

Eric, waar zit die tutte in onze auto ?  

3. St Moritz.  Bij het binnenrijden Versace, Dior, Hermes, Colruyt en Bretiling ze zitten hier allemaal. Aldi ontbreekt.  Om diesel te tanken moet je ook 70 km ver rijden.  Maar een Bentley tanken ze vol met roomservice aan het hotel.

De uitslag van vandaag ?  Niet belangrijk. Uw dienaars hebben alles gecleared en de rest van de specials zijn door het slechte weer geannuleerd. We zaten wel in de sneeuw vandaag.  Dat hadden we nog niet gehad.  Wel regen, veel regen, hagelstenen, donder, bliksem waren de voorbije weken schering en inslag.  Maar sneeuw ?  Dat hadden we nog niet.  Ook geen sneeuwkettingen.  Temperatuur momenteel hier is 2 graden - gelukkig boven nul.  Maar de verse sneeuw ligt er met pakken. De koe langs de weg in een witte wei.Dat hadden ze zelfs in Mongolië nog niet gezien.  

Morgen duimen en we doen ons best.Wat zeg ik ? Onze uiterste bestq; Jooost en Jaques bereiden een deal voor waar nog lang zal over gepraat worden. We zijn uitermate benieuwd ...

Slaapwel en tot morgen in de finale.

Eric en René

 
Terug naar vorige pagina