Team
  Home

All Track vzw
Heulestraat 42
8560 Gullegem - Belgium
Tel.: +32 (0)56 416960
E-mail:
 
 


03-01-2008 Lisabon Aankomst in Lisabon

Na een tocht van meer dan 2000 km zijn het persteam en de bemanning van de vrachtwagens vannacht rond 1:45 in het Sheraton hotel te Lisabon aangekomen.  (een beetje reklame kan nooit kwaad) De andere teamleden die samen met enkele echtgenotes en kinderen het vliegtuig namen waren eerder die dag aangekomen. Momenteel treft men de laatste voorbereidingen om morgen (of vandaag) door de administratieve en technische controle te komen.

 

Sommigen zullen waarschijnlijk wel gelezen hebben op andere sites dat Jackie Loomans besliste om de Nemesis thuis te laten en te starten met zijn Wildcat van vorig jaar.  Dit is niet omdat er iets fundamenteel verkeerd is met de Nemesis maar bij gebrek aan wisselstukken en zijn gevoel dat de wildcat beter is in het zand.

 

Het Bostik team behoudt het vertrouwen in de Nemesis.  Didier en Ben werkten zich de naad uit het lijf om de wagen zo bedrijfszeker als mogelijk te maken.  Na een tweede test dook er even een probleempje op met de brandstoftoevoer maar dit is nu van de kaart.  

 

Ook alle andere teamleden hebben de laatste dagen niet stilgezeten.  Alle materiaal moest in de vrachtwagens geladen worden. Er was zelfs geen tijd om naar de kapper te gaan.  Daarom kwam de kapper naar het team.  (zie fotos in het fotoboek)


 
Terug naar vorige pagina