Team
  Home

All Track vzw
Heulestraat 42
8560 Gullegem - Belgium
Tel.: +32 (0)56 416960
E-mail:
 
 


12-01-2008 Terug naar huis

Daar er geen verslagje doorkwam heb ik even telefonisch contact opgenomen.

 

Gisteren zijn de mannen langs de gewone weg van Zagora naar Casablanca gereden.  700 lange kilometers. Hierover valt niet veel te vertellen. Eenmaal aangekomen in Casablanca had de directeur van Bostik Casablanca voorgesteld om de voertuigen in de fabriek te stallen.  Wellicht om te voorkomen dat ze “pootjes” kregen.  Terwijl ze daar toch waren hebben ze een naar verluid heel interessante rondleiding gekregen in”La Societé Marocaine des Colles”. Daarna naar het Hotel om dan terug op uitnodiging van Patrick Borne, de directeur van het lokale Bostik filiaal, te gaan dineren in het vermaarde restaurant “La Cabestan” in de haven van Casablanca.

 

Op dit moment zijn de mannen onderweg naar Tanger waar ze later op de dag de overzet naar Spanje nemen.  Eenmaal in Spanje wordt het konvooi gesplitst.   De “rappe” mannen rijden direct door naar Belgie. De bemanning van de vrachtwagens doet het wat rustiger aan en ze zullen waarschijnlijk nog ergens overnachten.  Thuiskomst waarschijnlijk zondagnacht of maandagmorgen.

 

Daar de vrouw van Ben in de zeeeeer nabije toekomst moet bevallen, zal Ben overstappen naar de perswagen. Dit om toch zeker de geboorte te kunnen meemaken.

We zullen niet nalaten om dit blijde evenement te melden op de site wanneer het zover is.

Jullie kunnen altijd van het gastenboek gebruik maken om berichtjes door te sturen aan het adres van de Ben en familie.

 

Christian zal straks de plaats van Ben innemen in de assistentie truck.

 

Zo, dit is het zowat. Het zit erop.

Deze Dakar was echter geen alledaagse belevenis.

 

Ondertussen is de ontgoocheling van de afgelasting waarschijnlijk al een beetje verwerkt. De wagen heeft bewezen dat er potentieel in zit. Maar er is duidelijk nog marge voor verbetering.  Ik denk dat we nog veel plezier aan dit “beestje” zullen beleven.

 

Het team heeft de moed gehad om door te gaan. Er staan waarschijnlijk terug enkele onvergetelijke belevenissen voor altijd in hun geheugen gegrift.

 

Bedankt voor alle reacties in het gastenboek en aan iedereen die meegewerkt heeft om de site up-to-date te houden.

 

Groeten

 

Bert


 
Terug naar vorige pagina