Team
  Home

All Track vzw
Heulestraat 42
8560 Gullegem - Belgium
Tel.: +32 (0)56 416960
E-mail:
 
 


12-03-2008 Italian Baja Italian Baja - Voorbeschouwing

Na de domper die de Dakar 2008 toch wel was staan Joost en Marc alweer klaar voor hun volgende uitdaging.  Ze nemen namelijk deel aan de Italian Baja.  

De Italian Baja wordt verreden in Noord ItaliĆ« in de buurt van Pordenone. (In de buurt van VenetiĆ«)  Deze wedstrijd telt mee voor de FIA European Baja Cup.

De technische en administratieve controles vinden plaats op 13 en 14 maart.  De wedstrijd zelf begint op vrijdagavond met een korte showetappe van ongeveer 10km.  Op zaterdag en zondag worden verschillende lussen gereden van telkens 2 chronoritten van respectievelijk 64km en 20km lang.  Geen zand deze keer maar heel veel gravel en keien.

Het deelnemersveld is ook niet van de minste.  Kleppers als Al-Attiyah met de X-raid X3, Henrard met de buggy, de rus Gadasin met een pro-drive Nissan en vele anderen die deelnemen aan het ganse FIA Baja kampioenschap.

Er gaan 3 Bowlers Nemesis van start, uiteraard de Bostik versie plus die van Thierry Charbonnier en Richard hayward.  Meteen een goeie gelegenheid om het monster eens aan de tand te voelen en te vergelijken met de concurrentie.

 

Didier en Ben zijn terug van de partij om de assistentie te verzorgen.  Zij vertrekken reeds morgenochtend (donderdag) daar ze uiterlijk op vrijdagmorgen ter plaatse moeten zijn.  Joost en Marc kregen het start nummer 30 en moeten zich vrijdag om 11:20 aanmelden voor de technische en administratieve controle.   

 

Voor meer informatie over de wedstrijd, volg deze link:

http://www.italianbaja.com/ItalianBaja/ing/index.asp

 

Tot vrijdagavond

 


 
Terug naar vorige pagina